fbPx
8000 Бургас, ул. Мара Гидик 6
Телефони: 
  +359 884 00 32 32;
+359 884 91 43 31
office@dreamtravel.bg

Един ден на Сейшелите


дата: 10-10-2018

Сейшелските острови са от тези райски места на Земята, където всеки може да прави това, което му харесва и да има почивка по свой вкус. Може да се гмуркате с шнорхел сред коралови рифове, да се отпуснете с традиционни спа процедури или да се научите да приготвяте местни специалитети. Ето как може да изглежда един ден почивка на Сейшелите.

почивка на сейшелите, плаж

Сутрин

Събуждате се в тишината и спокойствието на разположената над водата вила и се наслаждавате на гледка към тучната джунгла или лазурните води. По време на закуската, решавате какво бихте искали да правите през този ден в Рая:
- Да изследвате подводното богатство на Сейшелите само с шнорхел или пък да се гмурнете по-надълбоко сред кораловите рифове при пасажите пъстри рибки или по-големи и страховити морски обитатели.
- Да изберете релаксиращ старт на деня, като използвате предлаганите в комплекса спа-процедури или пък планинска йога с цялата прелест на изглед към залива.

романтичен плаж на сейшелите

Следобед

- Може да прекарате следобеда на плажа с тропически коктейл в ръка, наслаждавайки се на панорамна гледка към Индийския океан. Това, всъщност е от задължителните занимания за всички екзотични почивки на Сейшелите.
- Да направите разходка с лодка, да се запишете на уроци по сърф или да изберете от разнообразието от водни спортове, предлагани в курорта, като гмуркане с шнорхел или плаване с каяк или катамаран.
- Ако предпочитате, може да се насладите на спокоен следобед във вашата вила или да се научите да готвите някои от най-вкусните местни специалитети по време на креолски готварски клас.

бели пясъци, екзотична растителност

Вечер

- Идеален завършек на всяка екскурзия до Сейшелските острови са топлите тропически вечери.  Можете да избирате между романтични залези на плажа, разходки по пясъка и разнообразие от вкусна храна, която може да опитате, както в ресторанта, така и в собствената си вила, ако предпочитате спокойствие и уединение.

екзотика на брега и под водата

Since 2003 Copyrights KAK Web Development